Radio 1 België - 9 augustus 2023

Ik was voor de tweede week op een rij op de Belgische Radio 1. Dit keer met als onderwerp San Siro. Het heilige stadion van Milan en Inter gaat voorlopig niet tegen de vlakte. Het hele fragment is hier te beluisteren.

Lees meer »

Radio 1 België - 2 augustus 2023

Ik was - vlak na Thank You van Dido - op de Belgische Radio 1 om over de situatie rond Romelu Lukaku te praten. De Belgische spits is de hoofdrolspeler in een ongelooflijke transfersoap. Het hele fragment is hier te beluisteren.

Lees meer »

Pickx Sports - 10 mei 2023

 Ik maakte rond de halve finale van de Champions League tussen Milan en Inter mijn debuut als ‘analist’ bij het Belgische Pickx Sports. Het was misschien wel het leukste dat ik tot nu toe professioneel heb gedaan. Een stukje van de uitzending is hier te zien.

Lees meer »

NOS - 4 mei 2023

Napoli werd gisteren voor het eerst sinds 1990 landskampioen van Italië. Los van alles wat het in Italië - en eigenlijk in heel de wereld - losmaakt bij de fans, betekende het voor mij mijn eerste interview op beeld bij NOS Sport. Het fragment is hier te zien.

Lees meer »

Ziggo Sport - 29 april 2023

Ik was samen met Pepe Van de Kerkhof in Napels. Dit om het mogelijke kampioensfeest van Napoli van dichtbij mee te maken. De club kon zondag voor het eerst sinds 1990 kampioen van Italië worden. Het fragment is hier te zien

Lees meer »